EEN DAG BUITEN DE TIJD!

ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

Deze dag is speciaal bedoeld voor jonge vrouwen zoals jij: de jonge, werkende, drukke vrouw die zichzelf soms een beetje voorbij loopt.

Een dag helemaal voor jezelf, een dag van 'naar binnen keren', van voelen, ervaren, luisteren, mediteren, genieten en in stilte zijn.

Een dag vol inspiratie, rust, met een invulling waar jij blij van wordt als:

schrijven, tekenen, collage maken, in stilte zijn, wandelen, mediteren, delen ... In de drukte van alledag is het voor jou soms moeilijk om de verbinding met je diepste innerlijk te voelen.

Met eenvoudige, door mij geleide meditaties, werkvormen die jou persoonlijk aanspreken, fijne rustgevende muziek, met een klank-bad, voed je jezelf met rust en schoonheid en stem je je af op je eigen wijsheid. Je volgt je eigen gevoel en doet waar jij blij van wordt, het is JOUW dag. 

In een veilige, sfeervolle omgeving, bij mij thuis, mag je een dag lang alles wat je normaal bezig houdt loslaten. Je mag helemaal je stralende Zelf zijn, werkelijk thuiskomen bij jezelf.

Ik kies de werkvormen van die dag intuïtief, de dag wordt volledig op jullie wensen afgestemd, jullie staan deze dag centraal.

Samen creëren we een fijne omgeving waarin alles er mag zijn, waarin jij tot rust komt en de steun voelt van de vrouwen om je heen.

Voelt dit goed voor jou? Word je blij bij het idee van een 'dagje buiten de tijd'?

Geef je dan op bij mij:

Marit Karssens van Praktijk 'De weg van het Licht'

email: [email protected]

Waar: Moseik 18 - 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

van 9.30 (inloop) tot 16.00 uur

Wanneer: ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

Inclusief heerlijke lunch met veel biologische producten, vegetarisch, koffie, thee, lekkers enz.

Jouw bijdrage € 50,00

maximaal 4 personen