We willen in september weer beginnen met de meditatieve klankavonden, vanwege een verbouwing is de locatie waarschijnlijk bij mij thuis (Moseik 18 - Best) met een kleiner aantal aanwezigen. Vanaf oktober hopen we weer in 't Lichthuys terecht te kunnen. 


DONDERDAGAVOND 30 SEPTEMBER VAN 20.00 - 22.00 UUR

Lijkt het je fijn om even heerlijk bij te komen van de drukte van alledag?

Wil je eens ervaren hoe je tot rust komt terwijl je luistert naar zang en klank?

Weet je dat klank je in een andere bewustzijnstoestand brengt waardoor je je veel beter kunt ontspannen?

Heb je al ervaren dat je door de klanken, de zang, de trilling van de klankschalen en andere instrumenten alle drukte achter je kunt laten?

Elke instrument, elke klank heeft een ander, uniek trillingsniveau dat verlichting brengt, je in een staat van ontspanning brengt en jou kan helpen om zwaarte los te laten en om heerlijk in het moment zelf te genieten.

Een avond lang zorgen wij voor live zang met begeleidend gitaarspel. Kom tot rust met geleide meditaties, luister naar bijzondere klanken van klankschalen, diverse koshigongs, ocean drum, sansula, regenpijpen, grote gong enz. laat je verrassen en meevoeren en ga helemaal opgeladen uitgerust en ontspannen weer naar huis ....

Voor de pauze wordt de mantra-zang door Marit en haar collega afgewisseld met een mooie rustgevende geleide meditatie. De mantrazang is tweestemmig met gitaarbegeleiding. De teksten, veelal in het Sanskriet, zorgen voor een diepe ontspanning. Zij is zangpedagoog en schrijft de mantra's zelf, ze zingen al jaren samen, zijn helemaal op elkaar ingespeeld en dat is voelbaar.

Kom helemaal tot rust en laat de klanken op je inwerken...

Een ander onderdeel is een klankmeditatie: Het lichaam van de mens bestaat voor 70% uit water. Klank is trilling en water neemt de trilling in zich op. Laat je raken door het diepe, indringende geluid van klankschalen, Koshi-gongs, Indiaanse fluit, sansula, regenpijpen, grote gong, ocean drum en andere klankinstrumenten, intuïtieve zang, met een diep helend vermogen.

Kortom: Kom een avond lang genieten, laat je verrassen en meevoeren en ga helemaal opgeladen uitgerust en ontspannen weer naar huis. 
TIJD: 20.00 - 22.00 UUR

AANWEZIG: vanaf 19.45 UUR

Locatie: Waarschijnlijk Moseik 19 - 5682 HJ Best

Kosten: 15 euro per persoon, we sturen je van tevoren een 'tikkie'

incl. thee met iets lekkers in de pauze

Belangrijk: geef je van tevoren aub even op.

Bij verhindering op de dag zelf zijn wij genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

DATA VOOR HET KOMENDE JAAR: DINSDAG 2 NOVEMBER IN 'T LICHTHUYS 

Routebeschrijving naar 't Lichthuys als je in Best bent aangekomen:

Locatie: 't Lichthuys, St. Annaweg 10 in Best

Vanaf de Oirschotseweg (vanuit Best richting Oirschot gekeken) kun je het beste de eerste weg rechts nemen (Aarleseweg) als je voorbij restaurant SUUS bent gekomen (op de hoek ligt autobedrijf Verhoeven): dan eerste straat links: Burgstraat die naar rechts afbuigt: St. Annaweg. Het eerste huis aan de rechterkant is no. 10. Rechts meteen bij het grote zwarte gebouw rechts ernaast in de wei parkeren. Ingang is ook aan deze kant.

Vanuit Oirschot richting Best op de Oirschotseweg, nét in de bebouwde kom aangekomen linksaf gaan bij het autobedrijf Verhoeven: dit is de Aarleseweg, dan eerste links: Burgstraat en afbuigen naar rechts: St. Annaweg. Verder zie hierboven.

ZIE OOK DE ALGEMENE VOORWAARDEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN

MANTRAZANG OP VERZOEK

Zou u graag op uw evenement tweestemmige zang met gitaarbegeleiding laten horen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden,

voor meer info klik hier

ONTMOETINGS-AVOND:

Een fijne avond rondom een thema, met een meditatie, live zang,

en een heerlijke sfeer: 

KLIK HIER VOOR ALLE INFO

0