WORKSHOPS

ALLE WORKSHOPS DIE IK DE KOMENDE MAANDEN GEEF

OP EEN RIJTJE:

MEDITATIEVE KLANKAVONDEN (in 't Lichthuys)

SPIRITUELE ONTMOETINGSAVONDEN (in 't Lichthuys)

OF SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE WORKSHOPS

DIE IK BIJ MIJ THUIS GEEF.

DE ROEP VAN DE NIEUWE AARDE

donderdag 7 oktober 2021

(en ook geef ik deze workshop op donderdag 18 november 2021)

Voel jij ook de roep van de Nieuwe Aarde? Heb jij ook het gevoel dat deze bijzondere tijd ons oproept om naar binnen te keren en te luisteren naar wat gehoord wil worden?

Deze dag is voor mannen en vrouwen die diep van binnen voelen dat zij een bijdrage willen leveren aan deze tijd, dat zij nu hier zijn op Aarde om datgene te gaan doen waarvoor zij naar de Aarde gekomen zijn

Jij bent hier niet zo maar. Wat staat jou nog in de weg om juist datgene te doen waar jij voor gekomen bent? Het hoeft niet te gaan om grote, wereld-veranderende daden, het 'kleine' is ook juist zo belangrijk.

We gaan in onszelf op zoek naar die ruimte van licht en vrede in onszelf van waaruit het zoveel lichter en gemakkelijker is om datgene te doen waar ons hart blij van wordt, waar we van gaan sprankelen en stralen!

Dit wordt een dag waarop jij je innerlijke licht gaat voelen, waarop jij een stap mag gaan zetten. Voel dat je dit niet alleen hoeft te doen, er is zoveel hulp aanwezig! 

Laat je zien! Laat je horen!

We gaan elkaar bemoedigen, we gaan elkaars kwaliteiten benoemen, genieten van elkaars puurheid, wijsheid. In co-creatie laten we los wat ons niet meer dient, wat ons nog in de weg staat om die stap te zetten die nu zo nodig is.

Doe je mee? Het wordt een heerlijke dag waarop we gaan mediteren, delen, luisteren en leren van elkaar.

Jouw droom voor de Nieuwe Aarde zal zichtbaar worden in een prachtige collage, door jou samengesteld en gecreëerd, als herinnering aan een prachtige dag, als bevestiging van jouw zichtbaarheid, van jouw Zijn op Aarde, zo nodig in deze overgangstijd.

We kunnen dit niet alleen, we hebben elkaar nodig, laten we elkaar inspireren, uitdagen, troosten en helen.

De Nieuwe Aarde heeft ons zo nodig, de kinderen van deze tijd hebben ons zo nodig, met al onze kwaliteiten zichtbaar en voelbaar.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.

Waar: Bij mij thuis:

Moseik 18 - 5682 HJ Best

Aantal deelnemers: maximaal 4

Wanneer: donderdag 7 oktober 2021       Ik geef deze workshop ook op donderdag 18 november 2021

Bijdrage: 75,00 euro incl. materiaal, uitgebreide lunch met veelal biologische producten, koffie/thee/lekkers enz.

Tijd: van 9.30 - 16.00 uur

EEN DAG BUITEN DE TIJD!

ZATERDAG 13 NOVEMBER 2021

Deze dag is speciaal bedoeld voor jonge vrouwen zoals jij! De jonge, werkende drukke vrouw die zichzelf soms een beetje voorbij loopt.

Een dag helemaal voor jezelf, een dag van 'naar binnen keren', van voelen, ervaren, luisteren, mediteren, genieten en in stilte zijn.

Een dag vol inspiratie, rust, met een invulling waar jij blij van wordt als:

schrijven, tekenen, collage/moodboard maken, in stilte zijn, wandelen, mediteren, delen ...

In de drukte van alledag is het voor jou soms moeilijk om de verbinding met je diepste innerlijk te voelen.

Met eenvoudige, door mij geleide meditaties, werkvormen die jou persoonlijk aanspreken, fijne rustgevende muziek, met een klank-bad, voed je jezelf met rust en schoonheid en stem je je af op je eigen wijsheid. Je volgt je eigen gevoel en doet waar jij blij van wordt, het is JOUW dag. 

In een veilige, sfeervolle omgeving, bij mij thuis, mag je een dag lang alles wat je normaal bezig houdt loslaten. Je mag helemaal je stralende Zelf zijn, werkelijk thuiskomen bij jezelf.

Ik kies de werkvormen van die dag intuïtief, de dag wordt volledig op jullie wensen afgestemd, jullie staan deze dag centraal.

Samen creëren we een fijne omgeving waarin alles er mag zijn, waarin jij tot rust komt en de steun voelt van de vrouwen om je heen.

Voelt dit goed voor jou? Word je blij bij het idee van een 'dagje buiten de tijd'?

Geef je dan op bij mij:

Marit Karssens van Praktijk 'De weg van het Licht'

email: [email protected]

Wanneer: zaterdag 13 november 2021

Waar: Moseik 18 - 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

van 9.30 (inloop) tot 16.00 uur

Inclusief heerlijke lunch met veel biologische producten, vegetarisch, koffie, thee, lekkers enz.

Jouw bijdrage € 50,00

maximaal 4 personen

HERINNER JE WIE JE WERKELIJK BENT

DONDERDAG 28 OKTOBER 2021

Een dag voor verdieping en het integreren van jouw multidimensionele velden.

Op deze dag gaan we samen op zoek naar wie jij bent, naar wat jij met jou mee hebt gebracht naar de Aarde. Is er nog iets dat jou tegenhoudt om je licht te laten schijnen? Zou je nog meer willen stralen, zou je jouw levenskracht en licht willen delen met de wereld? Voel je je verlangen om juist nu, in deze tijd, op Aarde te zijn en jouw bijdrage te gaan leveren aan het grotere Geheel?

Voel jij je geroepen om met mij en de groep dieper te gaan? Om te gaan voelen en ervaren waarin jij jezelf nog tegenhoudt om te gaan stralen! We zullen elkaar raken en spiegelen en zo groeien wij in bewustzijn. 

Het is zo fijn om dit niet alleen te doen, we gaan deze dag samen op weg in een groep waarin iedereen belangrijk is en zijn rol mag spelen.

Jij doet ertoe! Ook jij mag er zijn!

Ga je met me mee op een innerlijke reis? Ik nodig je uit:

Wat mag er in jou geopend worden aan eeuwenoude kennis, aan innerlijk weten? Welke ‘blokkades’ staan jou nog in de weg om werkelijk te worden wie je van essentie al bent?

Wees niet bang voor wie je werkelijk bent: ontmoet jeZelf! Wees welkom!

Vanuit een diep verlangen om me te verbinden met jou is deze workshop ontstaan, ik heb zelf een aantal keren in een sessie en in dromen ervaren dat de verbinding met eeuwenoude kennis zo dichtbij en zo belangrijk is, graag deel ik mijn ervaringen met jou. Laat je verrassen door wat zich aandient in het moment. De invulling van deze dag ligt helemaal open, we laten ons leiden door ons gevoel.

Ik zorg voor een fijne, geleide meditatie waardoor we stil worden en heel dicht bij onszelf komen, juist dan kunnen we gaan voelen wat deze dag ons wil brengen op persoonlijk vlak, maar juist daardoor ook voor zo heilzaam voor het grotere Geheel.

We gaan 'aan het werk' met de Healing Arts Lichtremedies en I.M.H.E. We maken zelf een remedie, er zijn visualisaties, ik zorg voor een mooie geleide meditatie. We werken in een groep, doen energetisch lichaamswerk gebaseerd op de Healing Arts methode. Er is ruimte om te tekenen, en als er nog ruimte is zorg ik voor een klankschalensessie. Mijn grote verzameling kristallen en mooie inzichtkaarten-sets staan voor je klaar, ik nodig jou ook uit om jouw kristal(len) mee te nemen als je dat fijn vindt.

Deze dag vraagt om een volledig JA van jou omdat diepe lagen worden aangeraakt. Het is fijn als je enigszins bekend bent met energetisch lichaamswerk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: DONDERDAG 28 OKTOBER 2021

van 9.30 - 16.30 uur

Bijdrage: € 75,00 incl. koffie/thee/fris/uitgebreide heerlijke lunch met veel biologische producten.

Maximaal aantal deelnemers: 4

*********************************************

MOOIE ONTMOETINGEN BIJ MIJ THUIS:

VERDIEPINGS-MIDDAG:

JOUW LICHT-INGEVINGEN

Dinsdag 19 oktober 2021

Een heerlijke middag bij mij thuis waarin mag ontstaan waar behoefte aan is. Al delend, pratend, luisterend ontstaat een mooi liefdesveld dat voelbaar is. Stel je vragen, deel je twijfels, ervaar hoe we samen het licht in onszelf nog beter kunnen voelen.

Een middag waarop we elkaar werkelijk ontmoeten en gaan genieten van een mooie meditatie, van mooie verhalen, channelings, een middag waarop je je vragen mag stellen en wat er mag ontstaan in het moment. Een middag voor verbinding en innerlijke groei, helemaal voor jou! En misschien lees ik nog wel voor uit mijn boek!

Het wordt een bijzondere, inspirerende middag voor iedereen die nieuwsgierig is naar 'er is meer'.

Vind je het leuk om me te ontmoeten? Ik vind het fijn om JOU te ontmoeten! Kom en laat je verrassen! 

Locatie bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Ik zorg voor thee/koffie/lekkers

Bijdrage: € 10,00 p.p.

Wanneer: dinsdag 19 oktober 2021 van 13.30 - 15.30 uur


Natuurlijk is mijn boek dan te koop voor geïnteresseerden, als je mijn boek dan aanschaft, krijg je € 5,00 korting op

de aanschafprijs. 

*****************

ONTMOET JE KRACHTDIER 

CREATIEVE WORKSHOP

DINSDAGAVOND 9 NOVEMBER 2021

Vind je het fijn om je een middag onder te dompelen in de sfeer van je krachtdier? Om heerlijk te ontspannen bij een fijne, inspirerende meditatie, te luisteren naar prachtige muziek en daarna een bijzondere COLLAGE te maken rondom datgene dat jij ervaren hebt tijdens de meditatie waarin je contact maakt met jouw krachtdier. 

Een krachtdier komt bij je vanuit hogere dimensies om je te helpen op je weg door dit leven. Het kan je steunen en soms zelf bijzondere boodschappen geven. Misschien heb je al een idee wie jouw krachtdier is, heb je al eerder gevoeld dat een speciaal dier vaak in jouw gedachten is, of heb je bijzondere ontmoetingen gehad. Jouw krachtdier wil zich graag aan jou voorstellen. Krachtdieren kunnen voor een bepaalde tijd in je leven verschijnen zolang je de kracht van dit speciale dier nodig hebt, maar ze kunnen ook een heel leven bij je blijven en je kunt zelf meer dan één krachtdier hebben. Elk dier heeft een bepaalde betekenis voor jou.

In een mooie meditatie stemmen we ons af of ons krachtdier en nodigen we het uit om bij jou te komen. Sta open voor het onverwachte, de uitkomst kan wel eens heel anders zijn dan wat je van tevoren dacht! Elk dier is speciaal, met unieke, bijzondere eigenschappen die jou kunnen helpen op jouw weg. 

Veel mensen zijn gefascineerd door sommige dieren en hun eigenschappen. Zoals de kracht van een paard, de wendbaarheid van een cheeta, de trouw van een hond, het eigenwijze van een kat, de rust van een schildpad. In dieren ontdekken we die eigenschappen die ons aanspreken.

Mijn kaartensets, kristallen, prachtige afbeeldingen, de mooiste tijdschriften om in te knippen liggen voor je klaar om te verwerken in je collage, voel je welkom bij mij! Als je liever een moodboard maakt, zonder lijst is dat natuurlijk ook mogelijk.

Een creatieve middag vol verbinding, ontroering, verstilling, creativiteit en voelbare liefde.

Waar: Bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer: DINSDAGAVOND 9 NOVEMBER 2021

Bijdrage: 35,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers

Tijd: van 19.30 - 22.30 uur

******************************************

TWEEDAAGSE HELENDE HANDEN:

DONDERDAG 21 OKTOBER EN WOENSDAG 3 NOVEMBER 2021

ER ZIJN NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR

De workshop 'Helende handen' bestaat uit 2 dagen. Op deze dagen leer je vanuit je eigen gevoel, intuïtie werken met een hele liefdevolle, helende, universele energie (Reconnectieve Energie).

Op de eerste dag geef ik wat theorie, worden de handen geactiveerd, zodat je jezelf leert verbinden met de helende universele energie. Ook is er tijd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

We komen tot rust met een geleide meditatie en we gaan met elkaar oefenen. 

Op de tweede dag ervaren we onze eigen heldere vermogens, je leert jezelf een heling te geven en ook geef je een heling 'op afstand'. Ik geef uitleg over verschillende manieren om te behandelen en er is ook ruimschoots gelegenheid om met de anderen te oefenen.Het kunnen werken met helende energie is op vele manieren te gebruiken:

Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages.

Tijdens deze twee dagen leer je hoe het is om energie door te geven, een 'kanaal voor energie' te zijn voor de ander. Ook ontvang je zelf prachtige, diepgaande helingen.

Doordat je lichaam tijdens deze tweedaagse blijvend in trilling wordt verhoogd, krijg je meer contact en inzicht in de andere dimensies, in de Lichtwereld, in parallelle werkelijkheden.

Als er voldoende belangstelling voor is, wil ik graag na een paar maanden een terugkomdag organiseren, waarop we nog dieper op de materie ingaan en ervaringen uit kunnen gaan wisselen. Misschien is het nog fijn om te weten dat je tijdens de behandelingen gewoon geheel gekleed kunt blijven, kleed je wel gemakkelijk en warm aan, neem bijv. sloffen mee.de groep bestaat uit max. 4 personen, dus alle aandacht voor ieder persoonlijk. Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages. Het zijn twee verwendagen voor jezelf! 

Kosten € 140,= inclusief fris/thee/koffie/koek en heerlijke lunch

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: do. 21 oktober en wo. 3 november 2021

van 9.30 - 16. 00 uur

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:

[email protected]

Reacties: 'wat een heerlijke dagen voor jezelf, ik ben helemaal tot rust gekomen!'

'Wat is er veel gebeurd, bijzonder ...''

'Ik kan niet wachten om thuis te gaan oefenen!'

'Het was een heerlijke dag vandaag!'

'wat een verwendag voor mezelf!'

'Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen leren!'   

***************************************

HEILIGENCOLLAGE MAKEN

dinsdagavond 26 oktober 2021

Een heerlijke avond nu het weer zo vroeg donker is! Maak een prachtig sfeerhoekje met jouw eigen collage!


Een heerlijke activiteit, ontspannend en verrijkend:

Je maakt een mooie collage met prachtige afbeeldingen van heiligen, engelen, Herrezen Meesters, Maria, Jezus, Maria-Magdalena, Boeddha's en nog meer ... in een fijne sfeer komen we tot rust met een meditatie, we genieten van koffie/thee met iets lekkers. Zo'n mooie collage doet iets met je, kom je het ook eens ervaren? Maak een collage voor jezelf of geef er één cadeau!

Al tijdens de meditatie word je geraakt door de sfeer en kom je in een stemming waarin je de mooiste keuze in afbeeldingen kunt maken voor jou persoonlijke collage. Het is vaak ontroerend mooi te zien hoe ieder precies weet wat nodig is op dit moment. 

Ik verzamel al jaren kaarten met mooie afbeeldingen van heiligen, Herrezen Meesters en engelen. Ook fotografeer ik in elke kerk die ik bezoek de prachtigste heiligenbeelden. De kleuren, de gezichtsuitdrukkingen, ik word er blij van.

De mooiste afbeeldingen bij elkaar in een lijst zorgen voor een prachtige, blij-makende, serene energie, kom je het ook eens ervaren?

Deze avonden staan bekend om hun heerlijke sfeer, we werken in stilte of delen juist mooie ervaringen, alles is goed. Ik organiseer deze avonden bij mij thuis aan tafel, en verwelkom je graag daar!

Steeds vaker krijg ik de vraag om een avond te organiseren t.g.v. een feestje, een verjaardag, een speciale gelegenheid.

Dit is zeker mogelijk, ik denk graag met jullie mee omdat ik het heerlijk vind in mijn huis mensen te verwelkomen en ervoor te zorgen dat jullie een geweldige avond hebben.

Ik denk graag met je mee, neem gerust contact op als je samen met vriendinnen een mooie collage wilt maken met fijne begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op

per mail: [email protected]

of per telefoon 06-30033426

Locatie: bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer: dinsdagavond 26 oktober 2021

van 19.30 - 22.30 uur

Bijdrage: 35,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers 

WORKSHOP KRISTALLEN RAAMHANGER MAKEN


DINSDAGAVOND 30 NOVEMBER 2021


Het lijkt mij heerlijk om een avondje creatief bezig te zijn, zo tijdens de donkere dagen in november. Mijn idee is om prachtige facet-geslepen kristallen kralen

aan te schaffen en mooie kristallen bollen. 

Ik geniet zelf altijd zo van de prachtige reflectie in alle kleuren van de regenboog in de kamer als de zon schijnt, ik word er meteen vrolijk van.

Ik heb nog geen idee wat de kostprijs van zo'n hanger zal zijn, maar ik hoef er niets op te verdienen, jullie betalen de kostprijs van de kralen en hanger plus 5 euro voor de hele avond koffie/thee/lekkers.

Deze workshop wil ik met maximaal 6 personen doen, dan passen we mooi om de tafel. We beginnen met een heerlijke meditatie om te ontspannen en in de sfeer te komen, daarna gaan we ideeën opdoen en kralen uitzoeken. Lijkt het je wat? Stuur me dan even een berichtje, dan noteer ik je naam.

Misschien maak je er wel één om kado te geven met Sinterklaas of Kerstmis!


Wanneer: dinsdagavond 30 november 2021

Van 19.30 - 22.00 uur

Waar: bij mij thuis, Moseik 18 - Best

Kosten: 5 euro plus de onkosten voor de raamhanger.